Singurul defect al acestei prajituri este ca se termina prea repede! De mancat bineinteles! :))
Pentru inceput se prepara budinca. Se dizolva praful de budinca in cateva linguri de lapte, iar restul se pune la foc impreuna cu zaharul intr-o craticioara mai larga. Cand acesta fierbe se adauga budinca amestecandu-se continuu pt a nu face cocoloase. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc si se lasa la racit fara a mai amesteca in budinca.
Ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devin spumoase. Se adauga pe rand laptele si uleiul mixand pana se incorporeaza bine. Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt dupa care se toarna peste compozitie. Se mixeaza bine apoi se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ia craticioara cu budinca si se taie fasiute. Se ia cate o fasie si se pune peste compozitia din tava. Se da la cuptor la 180 de grade in jur de 30 minute. Se face testul cu scobitoarea.
Cand s-a racorit putin prajitura (nu foarte tare) se toarna peste ea smantana amestecata bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
Se lasa la racit dupa care se portioneaza si se serveste cu mare placere. Pofta buna!