Prajitura cu caise

de DIANA B in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 4697 vizualizari

 

Fara ,ca-s obosita si mi-e si lene sa tastez

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 15 lg fructoza , sau 200 g zahar
  • 1/2 es vanilie
  • 350 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 600 g faina (poate fi si mai putina , depinde de marca)
  • 1 kg caise coapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Pregatiti in prealabil caisele - spalati-le si taiati-le in jumatete pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Intr-un vas separat amestecati faina cu praful de copt si apoi integrati faina in ou si iaurt. Amestecati incet pana se omogenizeaza bine. Turnati aluatul intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina . Asezati peste aluat caisele taiate si dati la cuptor aproximativ 50 de minute.

Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de fruct. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa . Ma laud si eu , na ...................

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "panza de paianjen"