Crema:
    - Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul  moale (la temperatura camerei) peste ea.
 
    - Fierbi frisca pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata.
 
    - Amesteci usor cu lingura si o lasi 8-10 minute.
 
    - Dupa expirarea timpului iei un tel si amesteci circular in crema.
 
    - Dupa ce s-a amestecat bine, adaugi esenta/coaja de portocale si o dai la rece pana se intareste mai bine (30 de minute).
 
Pandispan:
    - Mixam ouale intregi cu zaharul si un varf de sare pana cand compozitia isi tripleaza volumul si se deschide la culoare.
 
    - Adaugam putin cate putin faina cernuta si amestecam de jos in sus.
 
    - Turnam aluatul intr-o forma tapetata cu unt si faina sau tapetata cu hartie de copt si nivelam
 
    - Dupa care lovim forma de masa de cateva ori ca sa eliminam aerul.
 
    - Cand e auriu  atunci este gata.
 
    -  Stingem cuptorul, intredeschidem usa la cuptor punand o lingura de lemn(in cazul meu).
 
    - Nu trebuie sa il lasam neaparat sa se raceasca complet ci sa se  obisnuiasca cu temperatura bucatariei.
 
Sirop: eu fac un cappucino mai slab, fara alt adaos de zahar si cu esenta de portocale/coaja de portocala.
Asamblare:
    - Il taiem in doua pe lung.
 
    - Asezam o foaie in tava in care l-am copt dupa care insiropam foaia si ungem cu crema.
 
    - Asezam peste crema ce-a de-a doua foaie si o presam usor pe toata suprafata.
 
    - Insiropam si a doua foaie si dam la rece pt 10-15 minute.
 
    - Glazuram cu ciocolata topita 100g cu  2-3 linguri de frisca. 
 
    - Dupa ce s-a topit adaugam o lingurita de unt/margarina si amestcam bine.
 
    - O dam la rece cateva ore dupa care o putem portiona si servi.