Prajitura cu crema ganache si glazura amaruie

de gaby_duceag in Prajituri, 25 Ian 2013 | 15600 vizualizari

COMENTARII (28)

Lau 1

25.01.2013, 15:29

nu cer ca sigur nu ai

Satisfyyourcravings 1

25.01.2013, 15:30

Îmi place echilibrul dintre ganache și glazură!

ela 1

25.01.2013, 15:31

ce harnica ai fost azi

MotanLaOale 1

25.01.2013, 15:34

gaby_duceag 1

25.01.2013, 15:36

ela, s-o crezi tu)))))))))))))

Merisor 1

25.01.2013, 15:37

daca e amaruie imi inscriu si membrii familiei la cate o portie

diaconta 1

25.01.2013, 15:43

Gaby,faci curatenie? ))

Miha 1

25.01.2013, 15:50

Ia sa mai pun si eu vro 2 retete, sa zica lumea ca-s harnica

alba_zori 1

25.01.2013, 15:53

Buna tare!

diaconta 1

25.01.2013, 15:54

lasa Miha nu mai pune,ca-i bine si mai lenese)) ca noi am zis numa' asa de ...politete

gaby_duceag 1

25.01.2013, 16:00

))))))))))

Bya Ralu 1

25.01.2013, 16:27

buna

delia64 1

25.01.2013, 16:32

- Andreea - 1

25.01.2013, 16:50

cred ca e tare buna ...

Mitinita 1

25.01.2013, 16:52

cu ganacheul am o problema,nu pot sa-i rezist

Lavinia 1

25.01.2013, 16:59

Doralinda 1

25.01.2013, 18:40

BunnnnnnM

jolygina 1

25.01.2013, 19:26

imi place

gaby_gabytza 1

25.01.2013, 19:48

ce ma tenteaza prajitura asta

Rocsi 1

25.01.2013, 20:29

Foarte buna

mamaieelena 1

25.01.2013, 20:51

imi place si arata foarte bine

Angelina_Elena 1

25.01.2013, 22:57

foarte buna!

danakarin 1

26.01.2013, 10:22

Simplu si bun!

adry88 1

26.01.2013, 13:44

excelenta

Zamfira 1

27.01.2013, 13:21

felicitari!!!! o prajiturica super buna!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

ieri la 09:47

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 12.02 la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Catalina