Prajitura cu foi de cacao

de MIUTA in Prajituri, 11 Mar 2012 | 10327 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna.Se prepara rapid si este extrem de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan din comert

CREMA

  • 400 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 4 linguri cacao
  • o esenta de rom

SIROP

  • 50 g zahar tos
  • 100 ml apa
  • o esenta de rom
  • 2 plicuri capuccino de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de cacao:

Crema:untul trebuie sa fie la temperatura camerei.Se mixeaza foarte bine cu galbenusurile.Se adauga cacao si zaharul pudra.La sfarsit se pune esenta de rom si se mixeaza inca cateva minute.Se da la rece

Siropul:se fierbe apa, zaharul,capuccino si esenta pana se dizolva zaharul.Se lasa la racit.

Cand crema si siropul s-a racit se trece la asamblarea prajiturii.

Se insiropeaza foile si se umplu cu crema.

Se da prajitura la rece pentru cateva ore.

Cine doreste poate sa-i puna si glazura dupa preferinta.

E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de cacao, gem de caise si crema de gris