Prajitura cu mere

de Alexandra Elena in Prajituri, 6 Oct 2012 | 5688 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru foi:

  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • faina(~400 de g)
  • coaja de la o lamaie
  • gris

Pentru umplutura:

  • 1,5 kg mere
  • scortisoara
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

  Pt foi: Se amesteca zaharul cu oul, se adauga uleiul, ca la maioneza, se adauga laptele,coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Se fac 3 foi, intre ele se pune umplutura cu mere.

  Pt umplutura:  se curata merele, le razalim. Merele razalite se pun intr.o oala la foc mic, adaugam zahar, dupa gust si scortisoara, le lasam pe foc pana cand se calesc.

  Facem trei foi. Punem prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt, presaram niste gris pe foaie, o intepam din loc in loc cu furculita, intindem jumatate din cantitatea de mere, procedam la fel cu cea de-a doua foaie, asezam ultima foaie. Bagam prajitura in cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 40 de minute.

  Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (10)

Lau 1

06.10.2012, 22:10

bune

MotanLaOale 1

06.10.2012, 22:39

adry88 1

07.10.2012, 09:34

tare bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]