O prajitura cu nuca de cocos ce va fi un deliciu pentru iubitorii de nuca de cocos. ;) Iubitorilor de ciocolata le recomand sa mai adauge un strat de crema de ciocolata.
Blat:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, ca pentru bezea. Se  adauga zaharul treptat si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa.  Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta de rom, apoi se  incorporeaza in spuma de albusuri, amestecand usor. Faina amestecata cu  cacaoa si praful de copt se inglobeaza usor in compozitie, amestecand de  jos in sus.
Compozitia se imparte in 2 parti egale si se coc 2 foi in tava (25/35  cm) tapetata cu hartie de copt, la foc mediu, in jur de 10-12 minute. Se  scot pe un gratar si se lasa la racit.
Crema:
Nuca de cocos o amestecam cu laptele intr-un vas pe care il punem mai  apoi pe foc. Dam cateva clocote, omogenizam si lasam la racit, timp in  care cocosul se va inmuia si va absoarbe aproape tot lichidul.
Gelatina o hidratam in 2 linguri cu apa rece. Ciocolata rupta bucatele o  punem la topit cu frisca lichida. Se aduce pana la punctul de fierbere,  se da deoparte si se omogenizeaza. Cand s-a racorit si a ajuns la o  temperatura suportabila la deget se pune gelatina si se amesteca pana  aceasta se topeste. Se da la rece pana se intareste. Se mixeaza pana  obtinem o crema pufoasa, apoi adaugam putin cate putin nuca de cocos  amestecand usor. 
In tava in care am copt foile, tapetata cu folie alimentara punem un  blat, crema si acoperim cu cel de-al doilea blat. Acoperim bine cu folia  si dam la rece pana se intareste crema. Se portioneaza si se pudreaza  cu zahar.
