Cu poze :)
Pentru Piscot :
Pentru Crema :
Piscot:
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat din nou pana se topeste zaharul (e mai usor cu zahar pudra).
Se adauga nuca macinata, visinele, stafidele si rahatul maruntit,se amesteca.
Apoi se adauga cele 8 linguri de faina si se amesteca
Piscoul fiind gata ,se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina (ori foaie de copt) si se introduce in cuptorul preincalzit in prealabil . Se verifica cu o scobitoare daca e gata si se lasa la racit.
Crema:
Cele 6 galbenusuri se bat pe aburi adaugandu-se treptat cele 12 linguri de zahar,se omogeneizeaza , apoi se lasa la racit.
Cand e rece amestecam cu 150 g unt treptat si cu 2 plicuri de vanilie pana facem o compozitie cremoasa.
(eu am pus si putina seama si coasa rasa de lamaie...la sf avea gust super)
Asamblare :
Deasupra piscotului punem crema si ornam dupa plac.