Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca

de maria_claudia in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 14487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr piscoturi
  • 8 linguri de zahar
  • 200gr ciocolata cu lapte
  • 50gr unt
  • 300ml smantana lichida
  • zahar vanilat
  • 2 linguri coniac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca:

 Ptr crema: ciocolata se topeste cu 100gr smantana si 50gr unt.

Ptr frisca: batem 200ml smantana cu 4 linguri de zahar si zahar vanilat.

Pregatim un sirop din apa, 4 linguri de zahar, 2 linguri de coniac. Intr-un platou mai inalt, punem un strat de piscoturi insiropate, ciocolata, frisca, din nou piscoturi si imbracam in frisca. Se lasa la frigider ptr 1 ora. Se orneaza cu bombonele si cirese conifate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac cu Fanta, reteta de post