Prajitura de capsuni

de sandytza in Prajituri, 14 Apr 2010 | 7144 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

14.04.2010, 13:57

sanditzo,imi era dor de bucatele tale

ana 1

14.04.2010, 14:00

delicios

ela 1

14.04.2010, 14:29

un deliciu,si tare bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 14:37

cat de apetisanta e

Miha 1

14.04.2010, 14:38

Moaaaa...ce bine arata. Ce fel de frisca folosesti pentru ornat? Vegetala?

silvi0ara 1

14.04.2010, 14:47

Ce frumos arata.

nadina73 1

14.04.2010, 15:15

felicitari arata foarte bine nota 10 super

madi_marin 1

14.04.2010, 18:28

foarte frumoasa prajiturica.....

Rocsi 1

14.04.2010, 18:35

delicioasa

Bucataras 1

14.04.2010, 22:44

si mie de bucata de pepene din avatar ), glumesc, bine ai revenit Sanditza

Oana 1

14.04.2010, 23:18

Iamiiiiiiiii

mihaelar63 1

15.04.2010, 00:38

pai si eu cu un ochi la prajitura si cu altul la pepene deja vad crucis

sandytza 1

15.04.2010, 12:18

Gaby e drept ca atrecut ceva timp de cand nu am mai postat aici. Nu aveam timp dar de citit v-am citi aproape zilnic

sandytza 1

15.04.2010, 12:19

Multumesc tuturor pentru aprecieri . Un sfat : blatul nu trebuie insiropat dar daca chiar doriti va recomand sa il serviti pe o farfurie cu sirop de capsuni ca se insiropeaza singur iarcel de deasupra se inmoaie intre creme.

sandytza 1

15.04.2010, 12:20

Bine v-am regasit bucataras

sandytza 1

15.04.2010, 12:21

Miha de obicei folosesc smantana lichida si adaug eu zahar dar aici am folosit frisca lichida vegetala.

Miha 1

15.04.2010, 12:44

Si pe aia naturala cum o faci sa stea teapana? Cum o faci motz? Eu n-am reusit...

sandytza 1

15.04.2010, 22:55

In primul rand iti spun ca imi place poza ta Miha . Aia naturala o bat cu mixerul pana e un pic cremoasa apoi adaug zaharul si o mai bat pana se face teapana. Dar eu vb de astea din Spania care toate sunt la fel daca le bati ai frisca .

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 13:21

yammy ce bn arata

-Marius- 1

10.04.2019, 06:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello