O prajitura racoroasa care se topeste in gura.
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu  zaharul.
Galbenusurile se freaca impreuna cu untul, laptele praf,  mierea si praful de copt.
Se adauga albusurilepeste galbenusuri, se  amesteca usor sa nu se lase albusurile apoi se adauga treptat faina.
Se  imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi. Intr-o tava tapetata  cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna  aluatul si se niveleaza cu o lingura. Aluatul este destul de grosut asa  ca eu l-am intins cu cutitul pe hartie apoi ampus hartia in tava.
Se  coace in cuptor la 180 grade timp de 15 min.
Crema
Frisca se bate spuma si  se pune deoparte.
Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul  .Capsunii se zdrobesc cu blenderul pana se fac suc. Se pune bolul cu  albusuri deasupra unei oale cu apa clocotita si se mai bate pana ce se  intaresc albusurile. Se adauga sucul de capsuni si se continua sa se  bata pana cand albusurile sunt un pic caldute.
Gelatina se dizolva pe  foc in 50 ml apa . Cand s-a dizolvat se ia de pe foc si se adauga 50 ml  apa rece. Se adauga treptat peste albusurile batute spuma cu capsunii,  apoi se amesteca cu frisca batuta.
Se pune prima foaie intr-o  tava tapetata cu folie transparenta . Se toarna toata crema, se  niveleaza apoi se pune a doua foaie. Se baga la rece pentru 2-3 ore apoi  se orneaza cu 200 ml frisca batuta spuma.