Prajitura de post cu nuci si cacao

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Apr 2013 | 5204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare faina
  • 1 pahar zahar
  • jumatate pahar apa minerala
  • jumatate pahar suc de portocale proaspat stors
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 lingura dulceata de portocale
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuci si cacao:

Intr-un vas punem zaharul, uleiul, esenta de portocala, coaja rasa de portocala ,un praf de sare si mixam pana cand zaharul se topeste, apoi adaugam apa minerala si sucul de portocale.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, o adaugam peste compozitia lichida si omogenizam.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa, dulceata de portocale si omogenizam.

Tapetam o tava de prajitura cu hartie de copt si putin ulei si turnam compozitia alba. Din loc in loc punem compozitia de cacao, apoi cu ajutorul unei linguri marmoram compozitia.

Deasupra punem nuci taiate grosier.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuci si cacao" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

COSTEO 1

06.04.2013, 20:40

Buna tare ,arata super

Lau 1

06.04.2013, 22:07

place

diaconta 1

07.04.2013, 20:35

cred ca-i foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu nuca