Prăjitura marmorată cu jeleu de vișine

de Julie in Prajituri, 31 Ian 2011 | 11542 vizualizari

COMENTARII (28)

Lau 1

31.01.2011, 10:06

prima portie dubla

Ligia Bxl 1

31.01.2011, 10:07

Julie 1

31.01.2011, 10:07

pofta mare!

jolygina 1

31.01.2011, 10:08

o ce frumusete

Mitinita 1

31.01.2011, 10:20

asta da

LUK 1

31.01.2011, 10:20

deliciossss

Dana Cristea - pusikmea 1

31.01.2011, 10:29

mmm, ce bine arata

Teo 1

31.01.2011, 10:31

la copt nu se intrepatrund culorile?chiar imi place !

zaharia_mihaela2005 1

31.01.2011, 10:41

ce bine arata

silvi0ara 1

31.01.2011, 10:57

Cred ca este o bunatate.

Rocsi 1

31.01.2011, 10:59

ce bine ti-a iesit marmoratul

Criss 1

31.01.2011, 12:19

Ce bine arata!

lia maria 1

31.01.2011, 12:25

arata tare bine si sigur gustul este pe masura

madi_marin 1

31.01.2011, 12:59

delicios arata....

mamaieelena 1

31.01.2011, 16:08

apetisanta....

mirela0911 1

31.01.2011, 17:12

Tare bine arata si e chiar usor de facut

Ina 1

31.01.2011, 18:05

ce bine arata!!

elena1988 1

31.01.2011, 18:33

elena1988 1

31.01.2011, 18:33

diaconta 1

31.01.2011, 19:28

Aoleu ce pofta mi-ai facut senzationalo

lacrimioara 1

31.01.2011, 23:04

ce frumoasa e si cred ca si gustoasa

cati 1

31.01.2011, 23:14

asta da prajitura arata bine si gustoasa cred neaparat trebuie probata

adasev12 1

01.02.2011, 00:11

f bine arata....ce-as mai manca niste visine

Sidy 1

01.02.2011, 06:42

Buna-buna

Adinacarla 1

02.02.2011, 13:58

trebuie neaparat sa fac aceasta minunatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quatre quarts