Retete este preluata de pe Bucataras.ro
Blat:(tava mare)
Crema:
Glazura:
Se separa galbenusurile de albusuri.
Albusurile se bat  spuma.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul bine de tot,pana devin  albicioase ,dupa care se pune grisul,cacaua cernuta ,faina la fel cernuta si ea  si praful de copt.Se pune laptele ,mierea si uleiul se amesteca cu albusurile  batute spuma.Se pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,se coace  20-25 minute .Cand blatul e copt se lasa la racit cu hartia pe el ,abia dupa ce  s-a racit se ia hartia jos ,iar blatul obtinut si racit se taie in doua.
Crema:
Gelatina se dizolva in lapte  si se pune pe foc mic ,dupa care se amesteca cu laptele condensat si  mierea
Frisca se bate bine spuma,dupa care se amesteca cu gelatina dizolvata  in laptele condensat.
Se pune crema obtinuta la rece in frigider 1 ora  dupa  care se intinde peste blat ,se niveleaza si se pune al doilea blat(blatul  rezultat fiind taiat in doua
Glazura:
Se rupe ciocolata bucatele  si se topeste pe foc, cu frisca,se lasa putin sa se raceasca dupa care intinde  uniform peste blat si se decoreaza cu bombonele.Se da prajitura la  rece 2 ore,dupa care se portioneaza cu grija
Grozav de buna