"" Sa ne racorim'' ca e cam cald.....:))))))))))))))))))))
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, dimensiuni 24/36 cm, apoi asezam visinele si nucata taiata grosier si presaram 2 linguri de zahar, apoi ne apucam de blat.Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare, Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam uleiul si laptele si mai mixam cca 5-6 min. Adaugam faina si praful de copt, omogenizam si incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Compozitia obtinuta o turnam peste visine, oprim un pic de compozitie in care punem cacao si apoi cu o lingurita punem din loc in loc peste compozitia alba, asa cum se vede in imagine. Dam tava la cuptorul preincalzit, facem testul scobitorii, daca aceasta iese curata prajitura este coapta. Scoatem tava din cuptor si o rasturnam, scoatem hartia de copt si apoi turnam sosul de ciocolata cat este calda, sa intre in prajitura. Lasam sa s eraceasca si apoi o portionam.