Prajitura "Sapca cazacului"

de daniela_angelica in Prajituri, 16 Mar 2014 | 57191 vizualizari

COMENTARII (14)

Alexandra Burz 1

16.03.2014, 22:10

MotanLaOale 1

16.03.2014, 22:55

- Andreea - 1

16.03.2014, 23:07

Ce super

simonacallas 1

16.03.2014, 23:26

Ce bine arata!

deyutzky 1

16.03.2014, 23:51

fur si eu o sapca arata tare bine!

daniela_angelica 1

17.03.2014, 00:32

Lau 1

17.03.2014, 08:50

bianca92 1

17.03.2014, 09:55

foarte bune

Rocsi 1

17.03.2014, 10:36

MIUTA 1

17.03.2014, 10:44

Pushaa 1

17.03.2014, 11:10

andresan 1

19.03.2014, 21:55

as dori sa stiu daca ouale se bat intrebi pe abur as vrea sa o fac de pasti si nu sunt sigura
va multumesc

daniela_angelica 1

21.03.2014, 14:19

Da ouale se bat intregi pe aburi ...îmi cer scuze ca nu am specificat

bursuc24 1

24.11.2014, 08:58

pt a evita cacofonia din denumire, "cusma ruseasca"

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]