Pricomigdale

de mamaieelena in Prajituri, 1 Noi 2011 | 4631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 lingura faina
  • 125 gr.alune de padure macinate
  • 1 fiola cu aroma de rom
  • 25-30 gr.unt
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Albusurile se pun intr-un bol de inox (se pare ca se bat mai repede) cu un praf de sare si se bat energic cu mixerul, apoi se adauga zaharul, untul, alunele maruntite si la sfarsit faina.Toate acestea se vor amesteca tot cu mixerul dar la viteza mica.

Cuptorul este incins la 180 de grade si cand toate sunt amestecate, cu lingurita luam din vas si punem in tava aragazului pe hartie de copt gramajoare la distante de 3 cm. Se pune tava in cuptor la 180 de grade si va sta pana se rumenesc si apoi lasam la 120 de grade pana se intaresc. Din aceasta cantitate va iesi o tava de aragaz.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu untură