Pudding din paine cu marmelada de portocale

de laylalala in Prajituri, 29 Apr 2010 | 12181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine, vechi de 1 zi
  • 50 gr unt moale
  • 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale
  • 400 ml lapte
  • 140 gr iaurt
  • 3 oua
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri coniac
  • zahar pudra, pentru pudrat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding din paine cu marmelada de portocale:

Unge cu unt fiecare felie de paine pe ambele parti.Unge cu cate 1 lingura marmelada de portocale 4 felii de paine unse cu unt si aseaza deasupra acestora feliile de paine ramase astfel incat sa obti 4 sandwich-uri.Taie sandwich-urile in diagonala si aseaza-le intr-un strat intr-un vas termorezistent.

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Bate impreuna laptele cu iaurtul, ouale, vanilia, zaharul si coniacul si toarna amestecul obtinut peste sandwich-urile din vas.Lasa-le la inmuiat 30 minute.

Pune deasupra cele 4 lingurite marmelada de portocale ramase si pudreaza totul cu zahar.Da pudding-ul la copt 45 minute – 1 ora pana cand s-a rumenit deasupra.Serveste pudding-ul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding din paine cu marmelada de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]