Pui Coin Vert

de silvi0ara in Pui, 13 Feb 2010 | 8183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati si fara piele
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de coriandru macinat proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 300 ml apa
  • jumate lingurita zahar brut
  • un varf de cutit de delikat
  • o lingurita amidon de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Coin Vert:

Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza;

Se pun 2 linguri ulei(dupa preferinta)eu folosesc uleiul de arahide,apoi se aduga zeama de lamaie,sare si piper dupa gust sau delikat,apoi coriandrul pisat si apoi zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.

Pieptul de pui se taie feliute subtiri se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie.apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute.Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingurita de amidon dizolvat in putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Coin Vert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigărui de pui cu bere