Pui cu bere si sos de cafea

de ianculubita in Pui, 12 Iul 2013 | 3689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa
  • 1ceasca cu bere
  • 1ceasca cu smantana
  • 1ceasca cu cafea lichida
  • 1/2lingurita chimen
  • 1lingura cu menta verde taiata
  • 3linguri ulei
  • GARNITURA DE OREZ
  • 1ceasca orez
  • 3cesti apa
  • 3linguri ulei de masline
  • boabe de porumb din conserva
  • stafide
  • sos worchester
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si sos de cafea:

Calim ceapa in ulei incins,adaugam pieptul taiat julien,dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam berea si lasam sa fiarba 15-20min;dupa acest timp adaugam cafeaua,smantana,chimenul si menta,lasam sa fiarba iar dupa ce a scazut si sosul a capatat consistenta potrivita,opri focul si servim cu orez sau cartofi natur

Pentru orez,in cele 3cesti de apa fierbem orezul spalat impreuna cu sare si ulei;dupa ce a fiert bine,amestecam cu stafide,porumb si putin sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si sos de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]