Pui cu cartofi, salvie si rozmarin

de Oana in Pui, 1 Oct 2010 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept si pulpe de pui de tara
  • un kg cartofi
  • cateva fire de rozmarin proaspat
  • cateva fire de salvie proaspata
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi, salvie si rozmarin:

Carnea de pui se spala si se portioneaza, se da intr-un clocot si se arunca apa cu spuma, apoi se spala carnea cu apa rece. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pana este moale.

Intr-un vas de iena se aseaza cartofii curatati, spalati si taiati in patru pe lung. Carnea se aseaza printre cartofi, se adauga zeama in care a fiert, se condimenteaza si se aseaza deasupra crengutele de salvie si rozmarin. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor pana se inmoaie cartofii. Se scoate folia si se mai lasa 10 minute in cuptor. La final se presara deasupra usturoiul zdrobit.

Se serveste fierbinte, alaturi de buchetele de broccoli sote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi, salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga