Pui cu ciuperci

de alilianaa in Pui, 1 Feb 2013 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • ciuperci intregi din doua borcane
  • 300 g suc de rosii
  • 200 g vin alb
  • 150 g apa
  • sare, piper boabe
  • condimente de pui Kotanyi
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • un morcov
  • trei cepe
  • 30 g ulei
  • 2 graunti de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

Se pune la incins intr-o tigaie 30 ml ulei. Cand s-a incins se pune pieptul de pui spalat, portional (julien mai mare) si condimentat cu condiment de pui Kotanyi. Se rumeneste pe ambele parti pana capata o culoare placuta. 

Se scoate pe o farfurie. In aceasi tigaie se pune la prajit ceapa taiata marunt, morcovul taiat sferturi cu sare,  piper boabe si. Cand s-a patruns la jumatate se adauga pieptul de pui, ciupercile. Peste acestea se adauga 200 g vin alb si 150 g apa. Se lasa la fiert. La final se pune sucul de rosii, usturoiul, foaia de dafin si verdeata. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]