Pui cu ciuperci in sos

de katty in Pui, 6 Mar 2018 | 4110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr sos de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin.
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri faina de naut
  • patrunjel verde(sau uscat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos:

Spalam pulpele si le taiem in bucati mai mici. Punem carnea in uleiul incins si amestecam pana se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin, un praf de sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete, ciupercile scurse si clatite, apoi pasta de gogosari.

Stingem cu apa cat sa acopere si sa depaseasca si fierbem 10 minute. Adaugam foaia de dafin, piper, sosul de rosii si faina de naut desfacuta in 2-3 linguri apa rece. Amestecam ocazional pana sosul se ingroase.

Presaram patrunjel verde tocat fin (al meu a fost uscat) si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta englezeasca cu pui