Pui cu frunze de curry

de Brindusa in Pui, 5 Iun 2010 | 5279 vizualizari

COMENTARII (13)

Miha 1

05.06.2010, 17:47

gaby_duceag 1

05.06.2010, 17:52

arata excelent!si poza de minim 5 furculite

Brindusa 1

05.06.2010, 17:53

mai da rapide ati fost fetelor! Multumesc.

Rocsi 1

05.06.2010, 18:08

ce culoare frumoasa

Ina 1

05.06.2010, 18:33

da' turmericul ce-i?

Ina 1

05.06.2010, 18:34

ce-o fi, ce n-o fi....

Roxana 1

05.06.2010, 18:59

mmm curry

Roxana 1

05.06.2010, 19:01

ina eu stiu ca turmericul e un condiment care aici se foloseste la prepararea mancarurilor cu curry. daca e curry tre sa fioe si turmeric garam masala, turmeric si curry sunt condimente folosite in bucataria asiatica. eu stiu ca aici indienii folosesc la exagerare condimentele astea

Ina 1

05.06.2010, 19:04

ms, Roxana

ela 1

05.06.2010, 19:37

ce bunatate...

Brindusa 1

05.06.2010, 20:12

Ina, asa cum a zis si Roxana, turmericul e un condiment usor aromat, care da culoarea galbena, specifica, mancarurilor indiene. Se mai numeste si curcuma

Ina 1

05.06.2010, 20:25

de curcuma am mai auzit, desi nu stiam exact cei, nici cu numele asta Ms. mult

mena29 1

05.06.2010, 22:56

arata foarte bine,sunt sigura ca e si foarte bunastept si eu o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]