Pui cu marar si rosii

de susu in Pui, 31 Mai 2012 | 7098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa
  • cateva rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 1 pahar de vin alb sec
  • condimente( curry, boia dulce, vegeta, piper,etc)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu marar si rosii:

Pieptul de pui se spala, se sterge cu o carpa curata si se taie cuburi potrivite. Morcovul se da prin razatoarea mica. ceapa si rosiile se toaca marunt iar usturoiul se piseaza in mojar. Daca doriti puteti condimenta inainte puiul si sa-l tineti cateva ore la rece. Incingem o tigaie, adaugam ulei si dupa ce s-a incalzit calim ceapa pana isi schimba culoarea, adaugam apoi usturoiul si calim impreuna cu carnea. Adaugam condimente dupa plac si punem rosiile. Nu folositi apa caci rosiile isi lasa zeama si ii stricati gustul. Dam la cuptor sa scada putin si spre sfarsit punem vinul si mararul tocat. Se serveste alaturi de un vin rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

31.05.2012, 21:28

tare bun trebuie sa fie... Am salvat reteta!

Panacris 1

01.06.2012, 08:35

Delicios!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:08

Foarte aromat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]