Pui cu mascarpone şi smântână

de diaconta in Pui, 5 Noi 2011 | 10714 vizualizari

 

Nu scriu introducere că mi-e lene.Spun doar că-i buuuuuun bun.O să vedeţi voi dacă vă faceţi ,sau vă grăbiţi să ajungeţi la masă.Vă las adresa….de mail.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • Ciuperci din conserva
  • Un morcov
  • 100 gr mascarpone
  • 3 linguri smântâna
  • O lingura ulei de masline
  • Supa de legume sau vin (100 ml)
  • Sare,piper alb
  • Marar si patrunjel verde
  • Rozmarin  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mascarpone şi smântână:

Pieptul de pui se taie bucati.Punem uleiul de masline într-o tigaie,când s-a încins,punem bucatile de piept de pui,condimentam.Lasam sa se prajeasca,spre final adaugam si rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand facem sosul.

Morcovul l-am curatat si l-am facut „fideluta” cu ajutorul curatitorului de legume.Scurgem ciupercile (as fi preferat proaspete,dar nu am gasit).In uleiul in care am prajit carnita,punem morcovii si ciupercile.Le lasam pana cand se înmoaie.Apoi punem putina supa de legume si lasam sa fiarba 4-5 minute.Am preferat supa de legume,mai ales ca am avut ciuperci din conserva.

Amestecam crema mascarpone cu smântâna,apoi turnam putin sos din tigaie ca sa „încalzim” amestecul.Turnam crema de smântâna peste ciuperci,mai lasam sa fiarba cateva minute.La final adaugam pieptul de pui si verdeata.

Am servit cu garnitura de cus-cus.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mascarpone şi smântână" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]