Pui cu menta la tigaie

de Valclaudia in Pui, 2 Aug 2015 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • sare dupa gust
  • mix din boabe de piper (macinate) dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa rece
  • 1 lingurita frunze uscate de menta (zdrobite intre degete)
  • pentru servit 3-4 frunzulite proaspete de menta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu menta la tigaie:

Indepartam pielea de pe pulpele de pui, le spalam sub jet de apa rece, apoi le tamponam cu servetele absorbante.

Presaram dupa gust sare si mix din boabe de piper pe intreaga suprafata a pulpelor

Punem 3 linguri ulei de masline in tigaie, punem tigaia la foc potrivit, asezam pulpele,presaram frunze de menta uscata (zdrobite intre degete), turnam 100 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pulpele la foc potrivit pana scade apa.

Din cand in cand le mai intoarcem iar la final, dupa ce apa a scazut si a ramas doar grasimea incinsa avem grija sa le intoarcem mai des sa se prajeasca uniform si sa nu se lipeasca de tigaie.

La servire presaram menta proaspata, taiata fin.

Noi am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu menta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si mozzarella