Pui cu muguri de bambus si cus-cus

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Pui, 23 Feb 2013 | 4692 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

23.02.2013, 14:04

bun tare

AnyCostescu 1

23.02.2013, 14:57

bun bun

JamilaCuisine 1

23.02.2013, 15:45

Ai mare dreptate, couscous-ul adevarat este facut din gris de grau dur care se freaca cu apa pana se formeaza granule putin mai mari. In Africa de Nord se gateste la aburi, desupra oalei unde fierbe o supa de carne delicioasa aromata cu condimente si cu diferite legume. In Romnia se gaseste couscous din grau dur dar in varianta prefiarta si se pregateste usor punand o masura de apa fierbinte peste o masura de couscous. Felicitari pentru reteta. Arata delicios

MotanLaOale 1

23.02.2013, 16:07

Lau 1

23.02.2013, 17:18

Panacris 1

23.02.2013, 17:30

De probat! Am achizitionat si eu muguri de bambus

Bunica 1

23.02.2013, 18:55

Buni sunt muguri de bambus!

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:51

Pe placul meu!

Rocsi 1

23.02.2013, 20:59

Waw!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:43

Multumesc Jamila. Traiasca couscous-ul veritabil

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:45

Succes panacris. Astept impresii

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:46

Adriana.... Ma bucur. E pup

diaconta 1

23.02.2013, 22:47

ce interesant

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 12:16

E si bun dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]