Pui cu paste la cuptor

de Miha in Paste, 15 Iul 2010 | 24357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 400 g paste mici
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 rdei gras
  • porumb boabe
  • cateva buchetele brocolli
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu paste la cuptor:

Intr-un vas termorezistent bine uns cu unt punem un strat de paste, aproximativ jumatate din cantitate. Asezam deasupra bucatile de piept si condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.

Ardeiul il taiem fasii lungi si il punem deasupra carnii impreuna cu boabele de porumb si buchetelele de brocolli. Acoperim totul cu restul de paste. Turnam deasupra sucul de rosii si putina apa, daca mai este nevoie si dam la cuptor la foc mediu pana scade toata zeama. Cu cateva minute inainte de a fi gata se presara cascaval ras deasupra si se da din nou la cuptor, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Miha 1

18.01.2011, 17:33

Nu, carnea se pune cruda in tava. Se vede si in poze

piko 1

19.01.2011, 18:48

aa da, scuze nu m.am uitat pe cele 2 poze , cred ca e tare buna, trebuie sa o incerc si eu neaparat

piko 1

19.01.2011, 18:53

nu stiu cum am omis sa ma uit pe poze, ca de obicei, studiez si iar studiez....imi plac mult retele ce le postati...am facut si eu cateva...f bune!!! ma intrebam, de unde stiti atatea, atat de multe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi ai quattro formaggi