Pui cu smantana

de Geanina87 in Pui, 8 Apr 2013 | 4755 vizualizari

 

E una dintre mancarurile preferate :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 400 g smantana
  • ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Spalam bine pulpele de pui si eliminam pielea ( mie nu-mi place pielea de pui), dupa care le punem la fiert in apa cu sare. Spumuim foarte bine carnea. Dupa ce a fiert, o scoatem si o lasam sa se scurga intr-o strecuratoare. Presaram sare si piper peste ea si o prajim in ulei de masline. O scoatem din nou si o punem intr-o farfurie. 

Intre timp tocam ceapa si o prajim in acelasi ulei. Cand incepe sa isi schimbe culoarea punem faina. Amestecam rapid, adaugam smantana, iar daca e prea densa o diluam cu apa in care a fiert puiul. Condimentam, adaugam pulpele in sos si lasam la foc mic inca cinci minute.

Se serveste cald cu mamaliguta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si usturoi