Pui cu smantana

de camelia75 in Pui, 12 Sep 2013 | 6929 vizualizari

 

Dupa o vara in care n-am avut concediu,plina de probleme,revin cu o reteta care sper sa fie placul multora.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei de usturoi pisati
  • 50 ml Ulei de masline/floarea soarelu
  • 2 buc Cepe albe/rosii
  • 400 gr Smantana
  • 1 lingura Faina
  • 1 cana supa de pui/apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs.

2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.

3.Taiati ceapa marunt,apoi o caliti in uleiul in care ati prajit carnea pana devine translucida(3-4 minute),apoi adaugati faina si mai lasati la calit inca 3-4 minute amestecand continuu.

4.Adaugati smantana,usturoiul si potriviti cu sare si piper dupa gust.Daca sosul este gros subtiati-l cu supa de pui.

5.Adaugati in sos pulpele de pui si mai lasati sa fiarba 4-5 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana