Pui cu sos, ciuperci si mamaliga

de madi_marin in Pui, 11 Noi 2010 | 7810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 10 ciuperci proaspete
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos, ciuperci si mamaliga:

Pulpele se taie in bucatele. Se pun sa fiarba in apa cat sa le acopere.

Ciupercilor li se rup piciorusele care se toaca si se pun peste carne. Palariile se frig intr-o tigaie cu putin ulei.

Cand carnita e gata fiarta se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, usturoiul taiat marunt, condimentele si piperul. Se mai lasa pe foc cateva minute.

Carnita cu sos se serveste calda  cu ciupercutele fripte si mamaliguta.

Verdeata se preasara peste fiecare portie inainte de srvire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos, ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:32

ce super arata vin si eu repede la masa

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:45

toate mancarurile care sunt cu ciuperci sunt favoritele mele

elena1988 1

13.02.2011, 19:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de iaurt