Pui cu sos de ceapa

de vero_closca in Pui, 6 Mai 2010 | 10883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite mai mici sau 2 pulpe mari taiate in doua
  • 4 cepe mari
  • 250 ml vin rosu sec
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de ceapa:

se curata,se spala si se usuca puiul apoi se presara cu sare si piper si se pune  intr-o tigaie sa se rumeneasca usor pe ambele parti.

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se adauga peste carne.

se calesc cateva minute impreuna,dupa care se sting cu supa si vinul rosu.

se presara sare,piper si cimbru dupa gust si se lasa pe foc mic sa scada si sa se patrunda carnea.

servesti cu orez sau cartofi natur.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice