Pui cu sos de rosii

de pity19 in Pui, 17 Noi 2014 | 4093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi , 2 pulpe intregi , 1 spate
  • 6 rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei pentru prajit carnea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Clatim carnea de pui ; Intr-o oala cu apa , adaugam carnea , plus putina sare ; Dam la foc mediu pana ce carnea este fiarta ;

Scurgem de apa si condimentan cu sare , piper si vegeta ;

Punem o tigaie cu ulei la incins si asezam carnea pana se rumeneste pe ambele parti ;

Le asezam pe un servetel de hartie pentru a se scurge uleiul ramas ;

Intr-o cratita adaugam rosiile curatate de pielita si taiata marunt , impreuna cu uleiul de masline , sare , piper , boia si vegeta ; Lasam sa stea pe foc cca 5 minute , adaugam carnea si mai lasam sa stea 10 minute la foc mic ; Luam de pe foc si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]