Pui cu sos de rosii

de pity19 in Pui, 17 Noi 2014 | 4240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi , 2 pulpe intregi , 1 spate
  • 6 rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei pentru prajit carnea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Clatim carnea de pui ; Intr-o oala cu apa , adaugam carnea , plus putina sare ; Dam la foc mediu pana ce carnea este fiarta ;

Scurgem de apa si condimentan cu sare , piper si vegeta ;

Punem o tigaie cu ulei la incins si asezam carnea pana se rumeneste pe ambele parti ;

Le asezam pe un servetel de hartie pentru a se scurge uleiul ramas ;

Intr-o cratita adaugam rosiile curatate de pielita si taiata marunt , impreuna cu uleiul de masline , sare , piper , boia si vegeta ; Lasam sa stea pe foc cca 5 minute , adaugam carnea si mai lasam sa stea 10 minute la foc mic ; Luam de pe foc si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]