Pui cu sos de rosii, masline si capere

de Oana in Pui, 30 Mar 2012 | 6018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • cateva fire de ceapa verde
  • 200 g masline negre feliate
  • 2 linguri cu capere
  • cateva felii de lamaie
  • 200 g pasatta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii, masline si capere:

Pieptul de pui se taie bucati, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala bine cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Intr-un vas de iena se aseaza ceapa, bucatile de pui, maslinele si caperele, se stropesc cu ulei si se pune un pahar cu apa. Se acopera vasul si se lasa la cuptor 30 de minute, pana ceapa este moale. Se scoate vasul, se asezoneaza mancarea cu sare si piper, se adauga pasatta de rosii si feliile de lamaie, se acopera cu capacul si se mai lasa la cuptor 10 minute. Rezulta o mancare rapida, delicioasa, acrisoara si se mananca cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii, masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

30.03.2012, 20:24

Ce mancarica buna ai facut..

Oana 1

30.03.2012, 22:03

Le-a placut si mofturosilor mei

mirela0911 1

30.03.2012, 22:03

O mancare delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui parmigiana