Pui cu sos şi ravioli

de ionix in Pui, 10 Ian 2011 | 6872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 10 ciocănele
  • o lingură cu busuioc
  • sare, piper
  • două linguri cu unt
  • două linguri cu apă
  • Pentru sos:
  • două fire cu ceapă verde
  • o lingură cu pastă de soia
  • două linguri cu unt
  • o lingură cu brânză topită
  • sare, piper
  • puţin busuioc
  • Pentru ravioli:
  • o pungă de ravioli cu brânză
  • sare
  • o lingură cu ulei de măsline
  • 100 g caşcaval
  • 4 linguri cu brânză topită
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos şi ravioli:

Preparare pui:

Se topeşte untul, se pune apa şi se pune puiul bine spălat.

Se pune busuiocul şi se acoperă cu un capac.

Când carnea este aproape gata vom pune sare şi piper după gust.

Preparare sos:

Se pune untul la topit şi în untul încins punem ceapa verde la călit, tocată mărunt.

Când ceapa s-a înmuiat punem pasta de soia şi brânza topită.

Se adaugă şi busuiocul iar când dă în clocot, adăgăm sarea şi piperul. Toate se pun după gust.

Preparare ravioli:

Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se unge un vas cu uleiul de măsline. Se pun jumătate din paste, se pune brânza topită cu puţină sare iar deasupra radem caşcavalul.

Se lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul de deasupra.

Pe o farfurie se aşează pastele de la cuptor, puiul iar peste pui turnăm sos.

Se serveşte cald.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos şi ravioli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel