Pui cu unt aromat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 8640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • ~100 g unt aromat
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu unt aromat:

Pieptul de pui se portioneaza in felii potrivit de groase.

Fiecare felie de carne se tavaleste prin pesmet apoi se acopera cu un strat de  unt aromat. Se tavaleste apoi din nou prin pesmet, de data aceasta pesmetul sa fie in strat generos si sa acopere carnea foarte bine.

Punem feliile de carne pe un platou, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru jumatate de ora.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam feliile de carne si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Absolut delicios, alaturi de o portie de cartofi Hasselback.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu sunca si cascaval