Se fierbe orezul astfel incat sa ramana bob cu bob, la o ceasca de orez se pun 3 cesti de apa, se sareaza un pic si se va fierbe.
La fel procedam si cu mazarea o punem si pe aceasta la fiert pana se-nmoaie si poate fi adaugat peste orez.
Bucatile de carne se pun la marinat, dupa cum urmeaza: se taie mici patrate sau cubulete si se adauga in marinada formata din sosul de soia, vinul de orez, sare,uleiul de susan si amidonul. Se lasa cel putin 20 de minute dupa care incingem wok-ul si turnam uleiul in care numai dupa ce este incalzit bine introducem gingerul tocat marunt care se projeste cateva secunde dupa care adaugam carnea pe care o lasam 4 minute sa se prajeasca frumos, dupa care tot continutul wok-ul se va rasturna peste orez si se mai da la foc inca 10 minute iar cratita va fi acoperita
La final se mai poate adauga sos de soia si se adauga optional ceapa verde tocata asiatic in unghi.
Pofta Buna