Pui in crusta de cartofi

de lia maria in Pui, 20 Iun 2011 | 8490 vizualizari

 

Un meniu complet 2 in 1, delicios !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1kg cartofi 
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de cartofi:

Curatam si spalam cartofii, ii taiem in 4/6 si ii punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. 

Pana fierb cartofii, portionam pulpele si le condimentam cu sare si piper.

Din cartofii fierti, pregatim un piure, in care adaugam unt, cascaval, ou, nucsoara, sare si piper. Pornim si cuptorul aragazului.

Pregatim 4 tavite pe care le ungem bine cu unt, punem cate o lingura bunba de piure, asezam o bucata de pulpa si acoperim bine cu piure de cartofi. Punem cateva bucatele de unt, deasupra, cate o frunzulita de marar si asezam portiile intr-o tava de aragaz. Dam la cuptor, pentru 50’, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se lasa cateva minute sa se raceasca si se serveste alaturi de salata proaspata sau muraturi.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de iaurt