Am facut de multe ori acest tip de pui,dar azi am schimbat reteta de aluat ,mare greseala am facut pentru ca puiul a ramas fara pielita ,la fel de gustos dar fata imbracaminte .Asa ca o sa postez reteta dupa care faceam inainte pentru ca iese 100%.Este foarte gustos si fraged.
Aluatul se lucreaza destul de greu ,dar merita.Framantam bine sarea,faina si apa pana obtinem o coca.Aluatul obtinut il impartim in 2 .Intindem o foaie cat putem de mult avand grija sa nu aibe fisuri.
Puiul il condimentam,in interior punem cateii de usturoi,rozmarinul , cimbru,coaja de lamaie si ii prindem picioarele.
Pe prima foaie de aluat punem puiul si incercam sa-l acoperim in totalitate fara a fisura aluatul.Intindem si ce-a de-a 2-a foaie cu care invelim din nou puiul asa acoperim eventualele crapaturi.Il asezam intr-un vas micut si il coacem la foc mediu 1 ora si jumatate.Aici am schimbat putin reteta pentru ca el nu se rumeneste ,am scos puiul din crusta ,este extrem de dura si l-am mai lasat inca jumatate de ora sa se rumeneasca.
Este un deliciu.Am servit alaturi de salata midinette.