Pui în sos de capere

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mar 2012 | 4139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate,
  • sare,
  • piper,
  • 5 lingurițe capere,
  • 1 lămâie,
  • 3 lingurițe unt,
  • 3 lingurițe făină,
  • 300 ml supă de pui (legume),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos de capere:

Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper. Se încinge o tigaie grill. În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata. Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine. Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel. Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors). Fierbem 2-3 minute. Condimentăm cu sare și piper.

Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere. Ornăm cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]