Pui inabusit in vin rosu

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 4003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg piept de pui fiert
  • 1 cana vin rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inabusit in vin rosu:

Pieptul de pui fiert se taie feliute si se pune la prajit in putin ulei de masline timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul rosu si se lasa cate 5 minute pe fiecare parte. Se poate servi ca aperitiv,rece sau cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inabusit in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

20.02.2012, 19:37

te astept lia,gusta cu incredere

mirela0911 1

20.02.2012, 21:10

Bun trebuie sa fie

Bya Ralu 1

20.02.2012, 21:56

e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]