Pui jamaican

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 5928 vizualizari

 

Pui aromat cu mult cimbru, crocant si putin picant de la ceapa.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1-2 linguri cimbru
  • 1-2 cepe albe
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui jamaican:

Spalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele. Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbru, sare, piper si bucatile de carne. Amestecam compozitia foarte bine, o acoperim si-l lasam la rece minimum 30 de minute (recomandat chiar de seara pana a doua zi).

Indepartam ceapa, dam carnea prin pesmet si o prajim in ulei sau la tava in cuptor pe hartie de copt, stropit din abundenta cu ulei. Adaugam sare si in pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui jamaican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]