Pui la punga la cuptor

de Catalina L in Pui, 17 Ian 2016 | 6174 vizualizari

 

Un pui la cuptor rapid, gustos si fara sa ne ocupam de el ..... :))
Am folosit o punga cu ierburi de Provence ( rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.....). 

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa de cca 1,5 kg
  • 1 punga magica Maggy cu ierburi de Provence
  • 60 cl de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga la cuptor:

incalziti cuptorul la 200°C.

Desfaceti punga,  introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3).

Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate partile.

Adaugati 60 cl de apa si inchideti punga.

Dati la cuptor pentru 1h10 minute. 

Deschideti sacul cu atentie, sa nu va opariti.

Scoateti puiul si sosul.

Portionati, si serviti-l cald cu sos.

L-am servit cu cartofi suedezi- reteta aici si muffins de couscous-morcov-dovlecel- reteta aici.

Succes garantat !

 Pofta Buna !!!!!

 

 

TIPS-URI

1

atentie cand il scoateti fierbinte din sac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]