Pui pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 8379 vizualizari

 

Simpla ,rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1,7 kg
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 4 oua
  • faina alba 200 g
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pane:

Se portioneaza in bucatele  puiul ,se curata si se condimeteaza cu sare piper si delikat,se lasa la rece 1 ora.CosuL de la pui nu il prajesc ,se poate pune in ciorba sau supa,va ies aproximativ 15-16 bucati.

Se dau bucatile de carne prin oul batut bine cu un praf de sare dupa care se dau  prin faina alba din nou prin ou si se prajesc in ulei bine incins la foc mic cu capac ,se intorc din cand in cand de pe o parte pe alta.Se lasa la foc mic,acoperite pentru a se patrunde mai bine .

Sant foarte bune calde cel putin noua asa ne plac ,se pot servi si reci la aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu ton