Pui pe sticla

de kamy in Pui, 2 Dec 2010 | 9086 vizualizari

 

Simplu si cel mai gustos....dupa parerea mea

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un cub unt
  • condimente:
  • sos Worcester
  • cimbru
  • salvie
  • curry
  • nucsoara
  • sare,piper
  • 3 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul l-am spalat bine, l-am sters, i-am desfacut pielea de la piept de pe carne,unde am frecat bine cu cubul de unt amestecat cu cimbru si 1 ling.sos Worcester. In rest l-am frecat bine cu curry,nucsoara,sare,piper,cimbru iar in interiorul lui am pus si salvie pe langa condimentele de mai sus. Am bagat puiul intr-o sticla (de tip vechi de bere...alt model nu-mi intra in cuptor) pe care am umplut-o cu apa, am asezat sticla in tava, am pus apa si in tava.cam de 3 degete,. In apa am pus 3 foi de dafin, cimbru si am introdus tava in cuptorul incins ptr.o ora jumate, la foc mic stropind din cand in cand puiul cu zeama din tava.

Noi l-am "devorat"cu piure de cartofi si cu ...super mujdeiul pe care-l papa cu placere si Sabina(ea nu prea e cu piscacioasele).

O sa postez si reteta mujdeiului.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

dupa ce condimentati puiul e recomandat sa-l inveliti intr-o folie si sa-l puneti o ora la frigider(eu nu am avut timp)

2

in tava puteti pune cartofi taiati cuburi...cand puiul e gata aveti si garnitura-cartofi natur....trebuie doar sa mai presarati pe ei niste patrunjel verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
FRIPTURA *TIGANEASCA*