Pui portughez

de ianculubita in Pui, 9 Iul 2013 | 5368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 250 g ciuperci
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 cutie cu bere
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui portughez:

Pulpele curatate, spalate, portionate daca sunt mari, condimentate cu sare, piper, nucsoara si pudrate cu amidon. Le punem in tava unsa cu unt, pe un pat de ceapa verde, printre ele ciupercile taiate daca sunt mari, cartofii sferturi, berea, acoperim si lasam la cuptor 45 minute. Descoperim sa se rumeneasca pulpele dupa care servim cu castraveti murati de vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui portughez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci