Pui Rosé

de adnia in Pui, 12 Ian 2013 | 4852 vizualizari

 

Va propun o mancare foarte rapida si gustoasa, pe care n-am mai facut-o de mult. Este de fapt arhicunoscutul pui cu sos bechamel si cascaval, dar caruia i-am dat o frumoasa nuanta rosé!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pulpa superioara de pui
  • 1 cubulet de unt
  • 2-3 linguri de faina
  • sare, piper, paprika dupa gust
  • 75 ml lapte
  • 50 gr. cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Rosé:

 

Am pus pulpele de pui in vasul roman (acesta fiind smaltuit, n-a mai fost nevoie sa-l cufund in apa in prealabil), le-am sarat si piperat, am adaugat si dafin, apoi le-am introdus in cuptorul rece, dar la care am pornit focum mediu, urmand sa cresc temperatura pe masura ce s-a incalzit vasul.

Intre timp m-am apucat sa fac sosul bechamel: am topit untul in tigaie, am adaugat faina si am amestecat bine, iar dupa ce s-a ingrosat, am turnat putin lapte, amestecand continuu.

Am tot adaugat cate putin din lapte, pana s-a terminat, iar sosul s-a ingrosat. Acum am pus sare, piper si paprika, pt. nuanta roz. Am scos pulpele  din cuptor, am adaugat sosul si cascavalul ras, apoi le-am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca (5-7 min.). si a fost gata de servit!
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Rosé" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

13.01.2013, 12:16

Lau 1

13.01.2013, 18:13

place

diaconta 1

14.01.2013, 09:17

buuuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui