Pui shanghai

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 6929 vizualizari

 

reteta preluata de pe blogul lui Julie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de sos de soia
  • 2 lingurite de mustar
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai:

Se taie pieptul de pui fasii,se sareaza si se pipereaza.Intr- un castronel se bat 3 oua,se pune sare,piper,sosul de soia,mustarul si faina alba pana se face ca un aluat de clatite.Intr o tigaie se incinge uleiul ,se dau fasiile de pui prin aluat si apoi prin susan si se pun la prajit.Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti si se scot sa se scurga pe servetele absorbante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

18.05.2010, 11:35

si al meu...de fapt al ibitului k am facut schimb

ela 1

18.05.2010, 11:39

mi-am luat un aparat foto,tot samsung si se vede diferenta

Rocsi 1

18.05.2010, 11:40

eeeee...eu raman la telefon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu verdeata