Pui Thailandez

de Mitinita in Pui, 10 Mar 2012 | 6235 vizualizari

 

Si iar pe alte meleaguri...

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • 1/4 cana de pasta rosie de curry thailandeza
  • 400-500 ml (2 cup) supa de pui
  • 300 gr orez basmati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Thailandez:

Se ung pulpele de pui intregi cu pasta de curry, se acopera si se pun la frigider pentru o ora.

Se incinge cuptorul. Se aseaza pulpele intr-o tava,pe un singur strat. Se coc cam 30-40 de minute.

Intre timp, se da in clocot supa de pui si se adauga orezul basmati. Se fierbe la foc mediu cam 15 minute.

Se serveste fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Thailandez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (51)

bucatarimcudiana 1

12.03.2012, 11:42

foarteeeeeeeeee bun

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:17

si pana la urma exista pulpe sau nu?? ca orezul am vazut bine ca este si arata super

diaconta 1

14.03.2012, 20:33

ai cam pitit pulpele Miti sa nu le vedem ce rumene si frumoase's

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza umpluta cu piept de pui